Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, February 23, 2010

'that' something

i'm still waiting for Ayah's reply. Seems like he's so busy right now, not enuff time to check on 'that' something.

i've always trust his decision on everything. walaupun, most of the time aku adalah degil dan tidak mendengar cakap...

i can always tolerate on everything about my wedding, but not on 'that' something.

p/s: tetiba rasa rindu rumah.. huhu..

image from google..

Friday, February 19, 2010

pelamin anganku..

i'm about to pay my MUA the deposit.. tapi.. pelamin decorator masih tak reply email.

i need her to get back to me as soon as possible. so that i can plan on my budget... and boleh adjust wheres possible..biasala, aku memang berkira-kira dalam segala sudut, especially tang duit.. malas nak ulang-ulang banyak kali.hehe..kesimpulannya memang kedekut suka berjimat cermat. hoho

something sweet & simple like this for nikah..

kaler pink camni pun cantik. but for nikah, my vote goes to tiffany blue. cuba lagi ya cik pink..hehe.. lupa from where i took this.sorry.

oh, i really heart this...

i heart this even more......

tumbang...sekian...

p/s: oh pelamin deco, reply my email plzzzzz.......

Thursday, February 11, 2010

dilema

i'm in dilema.

tak tau nak pilih yang mana.
yang ini cantik.
yang itu pun cantik.
tapi yang ini tadi lebih cantik.

from day one tengok hasil tangan dia, memang aku dah jatuh cinta. and firm aku mahu dia.masa tu tanya harga, tahun 2009 kot aku tanya, price boleh tahan menarik. kelmarin email, dia cakap harga tak berubah. tapi tiba-tiba, kena bayar transportation charges pulak...while my home only dekat Shah Alam....still dalam lembah klang kan??

i don't know about others, but for me. as much as possible nak cari yang jimat. especially tang make up ni. so i continue with the survey. found someone that can offer cheaper. tapi my heart masih pada yang pertama tadi. but kedua juga cantik.

my budget is rm500 for each makeup session. tu dah max lah tu..bila nak bayar rm1500 for makeup only, rasa baik aku pergi beli peti ais ke kan... hahaha. but after all, both vendor pun still within my budget. tapi aku selalu ngintai-ngintai kalau ada yang murah..kot la kan? :p

nantila decide, boleh?

Wednesday, February 10, 2010

three of us

him, me and mike (my camera) on the way to Majlis bertandang Ayu & Thareq.

thanks AYU, for uploading my photo on her blog. Tak pernah ada gambar kami bertiga camni. hehe...suke..

hate that i have no time to update about Ayu's wedding.. a lot of wedding on dec + jan, bro's wedding on january, no more disk space on laptop, no internet connection at new house,...haihhh....and i also dont feel good to update lebih-lebih pasal her wedd, padahal masa tu tuan punya badan pun tak story apa-apa lagi di blognya...

and now shes pregnant, i still tak story lagi.

BTW dear, if u read this. i'm always happy for what u went thru these few months
kahwin-pregnant-soon to be a mommy.
i'm away.. lefted behind.hahah...

CONGRATZ Ayu. Mwahhhh!~

p/s: i like the photo above, we two were looking at the same side, and melangkah dengan kaki yang sama. hahaha....pe maknanye tu???**bajet**

Tuesday, February 9, 2010

tarikh.

bersiaran dari office..

hye korang... rase macam dah lama sangat i didnt update this blog, and die terbiar bersawang. reason why, i moved to a new house, there's no internet connection. lambat sangat-sangat nak tunggu diorang ni setup internet.

this time around i couldnt wait any longer. update dari office terus.haha..hopefully nobody will find out about my none-work related internet usage.

Alhamdulillah.sudah selamat menetap tarikh on last saturday.

18hb nikah day, 19hb my reception and 20hb his majlis bertandang. bulan berapa??? biarla rahsia dulu.coz nnt korang gelakkan i.hehe..rasa nak pengsan dengar his site cakap nak buat sekali harung dalam minggu yang sama...berderet lah kenduri kami. but i heard, orang nogori selalu buat camtu. settle semua dalam 1 minggu...hopefully bila his site nnt i masih ceria and mampu cover kepenatan..

last weekend was very great.quality time with my parents. Ayah hadiahkan i new bag & new shoe. (shoe ni aku yang gatal mintak.ngee~.) maybe sebagai hadiah menetap tarikh kot :p ... mesyeh ayah, lain kali belanja lagi. and we ate at sahara tent again...sukanye....sedap bangetttt..if u guys suka makan kambing, pergi lah sini... sedap cam nak pengsan. hehe....

fall in love with backpack bag... nampak cool aje. haha.perasan!

Friday, February 5, 2010

Letting Go one of my lens


[WTS]Nikon 16-85mm

Anyone interested?

Letting go my Nikon AF-S DX 16-85 mm f/3.5-5.6G VR Lens

Reason for selling: Seldom use.
Condition: tip top(hanya 2 3 kali shj guna). placed nicely in drybox.
contact me for the price.

durruss@inbox.com

Tuesday, February 2, 2010

-Away-

i'll be away.

take care all!really going to miss blogging world and facebook too..

tsk.tsk.


p/s: bile la orang tm nak dtg pasang internet kat rumah baru ni...hukhuk. cant wait for hari menetap tarikh this weekend =) ..

nRelate

nRelate